Deze bedrijven zijn blij met mijn werk

 

Wie ik ben

Hi! Ik ben Ramona Maramis, het brein achter Het Aapje.

Als echte Alfa word ik heel blij van totaal onleesbare epistels. Ik fileer deze (online) teksten met militaire precisie en schrijf ze daarna weer netjes recht (inclusief hoog X-factorgehalte). Luchtig van toon waar het kan, bloedserieus als het moet.
Dichten doe ik ook. Met heel veel liefde. Niks op rijm, dus Sinterklaasgedichten zijn redelijk no-go area (sorry). Ik kan dus leuk op een literair festival maar ik luister ook goed naar bedrijfsvisies. En verpak deze vervolgens in een eigenwijs, onconventioneel woordenpakketje dat inspireert en verheldert. Worden die uitputtende heisessies toch nog leuk.

Zie mij als schrijvend mantelpakje en podiumtijger in de hussel. Beetje hysterische combinatie, maar het werkt als een malle. Dus, als je leven afhangt van die ene lijzige (web)tekst; bel 06 28 94 04 37 of mail mij dan nu meteen to the rescue. Of check bij Monkey Business de mogelijkheden. Want the sky is the limit, they say.

IMG_20150618_011030 (1)AapPortret

Zal ik nog even vertellen waarom mijn bedrijf Het Aapje heet? Vind ik leuk.

Het zit zo. Volgens de Chinese horoscoop ben ik een Aap want: nieuwsgierig, onafhankelijk, levendig en zelfverzekerd. Leest veel en heeft alles in de gaten. En een Aap is dit: behulpzaam en altijd in voor nieuwe dingen. En ook: vriendelijk en soms op een manipulerende manier uit op snelle winst met charmante trucjes. Een Aap is vindingrijk en optimistisch, en bereid risico’s te nemen. Schrijft u nog steeds mee? Want deze omschrijving klopt ook: een Aap heeft een goed geheugen, een sterk taalgevoel en een plagerig gevoel voor humor. Daarnaast houdt de Aap van discussie en debat en zit vooral nooit om woorden verlegen.

Daarom dus.

 

Bekijk hoe je me kunt inhuren