Laat van je horen

Algemeen

Mail naar ramona@hetaapje.com (of gebruik het contactformulier hierboven).

Mobiel 06 289 404 37
KvK 63449080

FAQ

Copywriting

Jazeker! Onder copywriting versta ik een breed palet aan redactionele diensten. Bijvoorbeeld het herschrijven en redigeren van brochures, sites en het schrijven van klantbrieven. Maar ook met interviews voor relatiemags kan je bij mij terecht! Bij Monkey Business staat wat ik allemaal voor je kan betekenen. En anders kun je me altijd mailen voor een specifieke vraag.
Yep! Ik heb veel ervaring met online webredactie. Maar ik schrijf/herschrijf met evenveel liefde teksten voor je hard copy folders en brochures.
In principe werk ik aan huis of op een fijne flexplek met allemaal leuke ondernemers om mij heen. Een hipster tent met topkoffie werkt ook altijd goed. Of op locatie, at The Office. Want ik vind het namelijk ook belangrijk om de vibe van de organisatie mee te krijgen. En ik ben een social junkie. Dus altijd in voor nieuwe ontmoetingen!

Storytelling

Voor bedrijven is het tegenwoordig belangrijk dat ze het dna, de visie van hun club op een boeiende manier de wereld inslingeren. Je komt echt niet meer weg met 'wij baseren onze diensten op basis van jarenlange ervaring.' Ik help met pakkende short- en longcopy het verhaal van je bedrijf te vertellen. Of het nu voor een folder is, of voor een website. Daarnaast ben ik dichter. Je kunt me bijvoorbeeld inhuren bij een heisessie. Ik luister en analyseer. Aan het einde van de heisessie vertel ik in prikkelende woorden, verpakt in een sprankelende performance waar je afdeling voor staat (en vooral: waar het naartoe moet).
Omdat ik als dichter veel op het podium heb gestaan, ben ik behendig in het spelen met woorden en publiek. Ik kan je dus coachen bij je presentatie. Hoe en waar je de nadruk legt op je speech of presentatie bijvoorbeeld. Als schrijver help ik je je speech/presentatie scherp te krijgen; afgestemd op de doelgroep. Als je me inhuurt als speech coach, dan trakteer ik sowieso op een poetry performance ter inspiratie!

Blogger

Klopt. Ik ben in te huren als blogger voor commerciële doeleinden. Ook voor je zakelijke blogs. Hiermee kun je je bedrijfsvisie laagdrempelig aan de doelgroep presenteren. Of je laat mij bloggen op thema's die relevant zijn voor je bedrijf. Zodat je een community creëert rond je blogs. Omdat ze het interessant vinden hoe jij als bedrijf tegen de wereld aankijkt. Momenteel ben ik shopblogger voor denhaagshopping.com in opdracht van Coos Communicatie. Dat betekent dat ik blogs schrijf over nieuwe winkels in Den Haag. Kijk even onder The Works. Daar lees je mijn blogs voor dit online platform.
Als geboren observator blog ik over alles wat mij opvalt. Dat kan serieus van alles zijn. Over Michelle Obama's outfit tot aan de lekkerste supermarktsambal. Van de bonuscultuur onder bestuurders tot aan mijn epische 24/7 Bali-heimwee.
Afhankelijk van de opdracht; schrijf of perform ik in de tone of voice van je bedrijf. En het liefst daar een beetje buiten. Zodat de tekst of presentatie scherper en frisser wordt. Geloof me, daar knapt elke bedrijfsvisie, speech of tekst enorm van op. Creativiteit stop ik in alles wat ik doe. Ik speel en hussel graag met woorden. Het resultaat daarvan vind je terug in mijn copywriting, gedichten en blogs. Wat de opdracht ook is, Het Aapje-signatuur is always there!